Leer ons team kennen

Team

Word ook lid van ons team

Vacatures

Borghese Real Estate

Borghese Real Estate realiseert een verscheidenheid aan vastgoed in Nederland. U schakelt Borghese Real Estate in als uw business partner voor het ontwikkelen van kantoren, hotels, woningen of gebouwen voor groot- en detailhandel. Onze signatuur is toekomstbestendigheid: gebouwen realiseren die er later ook nog toe doen. We ontwikkelen en bouwen voor de lange termijn.

Met ons ervaren team realiseren wij uw plannen, van concept tot realisatie. We leveren u maatwerk en kunnen snel schakelen. Graag zetten we onze ervaring in voor uw vraagstukken. Daarbij kunnen we bogen op een fundament in ontwikkeling en het bouwen zelf. Borghese Real Estate integreert die disciplines met haar eigen bouwonderneming. Dat houdt de prijzen scherp en de gebouwen in de beste staat, met het grootste rendement.

Samenwerking met onze partners

Vanuit Borghese Real Estate is ruime ervaring opgedaan met het realiseren van logistiek vastgoed. Al snel werd duidelijk dat de ontwikkeling van distributiecentra en warehousing een eigen focus verdiende. En zo werd Borghese Logistics geboren, ingebed in de Borghese familie. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.borgheselogistics.nl

Daarnaast is Borghese Real Estate voor 50% aandeelhouder van projectontwikkelaar COD,  een in Amsterdam gevestigde (her)ontwikkelingsspecialist. COD is een sterk merk en het dynamische team is zeer aanvullend op dat van Borghese Real Estate. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.cod.nl

Gefascineerd door gebouwen

Mooie gebouwen realiseren, die bovendien de tand des tijds kunnen doorstaan: dat is wat ons drijft bij Borghese Real Estate. Daarbij durven wij wel een stapje verder te gaan dan de rest; altijd met respect voor de omgeving en uw wensen. U merkt bij ons meteen dat we plezier in ons vak hebben. We zijn er ook goed in, al zeggen we het zelf. Via een offerte of aanbesteding reageren we gericht op uw vragen en behoeften. Uw opdracht zetten wij om in een resultaat waar u trots op zult zijn. Beloofd.

Korte lijnen, korte doorlooptijden

Of u een nieuw kantoorgebouw of magazijn wilt laten ontwikkelen, of uw wens ziet op woningen of hotels: Borghese Real Estate realiseerde voor opdrachtgevers door de jaren heen een grote diversiteit aan vastgoed.
Onze werkwijze kenmerkt zich door onze korte lijnen en korte doorlooptijden. Ook streven we ernaar goed bereikbaar voor u te zijn zodat u vanaf het begin volledig betrokken blijft bij uw project. En we pakken door; flexibel waar mogelijk, standvastig waar het moet. En altijd met plezier.