zoals Fellini zegt

‘de visionair is de
ware realist’

Borghese Real Estate
Ontwikkelen met lef. Met visie op duurzaamheid en functionaliteit. En met zorg voor omgeving en maatschappij. Dat is hoe wij waarde creëren voor de toekomst. Want bij Borghese gaan we graag wat verder dan de norm. Zo ontwikkelen wij woningen, zorgcomplexen, kantoren, hotels, retail en logistiek vastgoed. Van concept tot realisatie. Altijd met een gezonde financiële basis. En op een open, eerlijke wijze en met de mentaliteit van een nuchter familiebedrijf.

‘de visionair is de
ware realist’

- Fellini
Bij Borghese geloven we in samenwerking. In het bundelen van krachten om het succes voor beiden te vergroten. Zo creëren we rendement voor onze business partners en bouwen we aan een betere wereld. Dat doen we altijd in de beste samenstelling, zodat we efficiënt en slagvaardig kunnen werken.
Borghese Logistics

Het distributiecentrum van de toekomst
Bij Borghese ontwikkelen we hoogwaardig logistiek vastgoed voor de toekomst. Van distributiecentrum en kantoorruimte tot verdeelcentrum en e-warehouse. Wij realiseren uw wensen en houden daarbij oog voor de omgeving en het milieu. En, zoals dat past bij Borghese, doen we dat met een open, energieke en altijd nuchtere mentaliteit. Lees meer op Borghese Logistics.

vacatures

Borghese Real Estate heeft momenteel geen openstaande vacatures

Open sollicitaties zijn altijd welkom, Borghese Real Estate is altijd op zoek naar nieuwe inspirerende collega’s en voel jij je aangesproken? Mail dan jouw motivatie voorzien van CV aan directie@bre.nl ter attentie van Enno Otten.

team

Marta Le Rütte

real estate developer

Stef Walter

real estate developer

Enno Otten

director

Henk Pleijsier

director development

Jan-Maarten Dijkman

manager legal and structured finance

Hester de Vries

management assistant

Maikel Withaar

real estate developer

Kees van der Linde

director legal and finance

Winno Pleijsier

partner

Henk Zweepe

project manager

Martin de Boer

financial controller

Rutger-Jan van Broekhoven

director real estate development

Mike Marshall

legal counsel and controller

Tessa van Voorthuizen

real estate developer

Bob Loohuis

business development manager

Meer team

borghese en COD

Borghese Real Estate is medeaandeelhouder van projectontwikkelaar COD; een in Amsterdam gevestigde (her)ontwikkelingsspecialist. Met een creatief team en een hands-on mentaliteit ontwikkelden ze al vele projecten. 

borghese en Gaudium Real Estate

Met een ervaren en dynamisch team realiseert Gaudium hoogwaardige zorgwoningen. Soms nieuw te ontwikkelen. Soms als herontwikkeling van een bestaand gebouw. Maar altijd duurzaam en toekomstbestendig. Een gebouw van Gaudium voelt als thuiskomen.

borghese en Stoneflow

Stoneflow is het investeringsplatform dat staat voor investeringen in vastgoed (portefeuilles) waaraan waarde kan worden toegevoegd door verduurzaming en/of transformatie of door herontwikkeling.

mvo

Ontwikkelen voor de toekomst, met een visie op duurzaamheid.
Respectvol omgaan met milieu, maatschappij en medewerkers. Dat is waar Borghese voor staat. Wij ontwikkelen met een heldere visie op duurzaamheid, circulariteit, milieu en inzetbaarheid van medewerkers. Dat doen we bijvoorbeeld door slimmer gebruik van resources, zoals hergebruik van bouwmaterialen, duurzaam transport en energiegebruik én installeren van slimme installaties. 

Borghese zet zich in voor Stichting Sampark

Werken aan een betere maatschappij. Dat doet Borghese samen met Stichting Sampark. Deze partij zet zich in voor educatie aan kinderen en jongvolwassenen in India. Inmiddels heeft de stichting gezorgd voor meerdere scholen op het platteland en opleidingen in de sloppenwijken van New Delhi. Bij Borghese delen we de visie dat onderwijs de sleutel is tot een betere toekomst. Daarom helpen we Stichting Sampark met volle overtuiging en op vele manieren.

Fietsen voor het goede doel

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Bij Borghese houden we van sportieve prestaties. En zeker als we daarmee een
goed doel steunen! Zo hebben we de afgelopen jaren heel wat inspanning geleverd, zodat hulpverleners hún inspanningen kunnen leveren. Bijvoorbeeld door de beklimming van verschillende bergen.
Beklimmingen
2016
Alpe d’HuZez - KWF Kankerbestrijding
2017
Galibier - Fiets voor een Huis
2018
Mont Ventoux - KWF Kankerbestrijding en het Prinses Maxima Centrum
2019
Stelvio - Stichting Pim en het Ronald McDonalds Kinderfonds
2020
Geen berg beklommen i.v.m. Covid - donatie gedaan aan UNHCR voor het vluchtelingenkamp op Lesbos
2021
Valkenburg Challenge - Fietsen en wandelen voor het goede doel
2022
Ardennen Challenge voor Mercy Ships, Hersenstichting, kinderhulp Afrika & Noodhulp Oekraïne
2023
Stelvio Challenge voor Stichting Energy4All