Projecten

Date:20 september, 2018

Bethelpark, Delft

Bethelpark staat voor stedelijk wonen in het park met alle voorzieningen binnen handbereik waarbij functioneel en comfortabel wonen centraal staat.

Bijzonder aan de locatie van Bethelpark, dat wordt gebouwd op een locatie van twee hectare grond, is dat het aan één kant grenst aan een stedelijke omgeving met het plein en de Reinier de Graaf weg én aan de andere kant aan een schitterend ecologisch groengebied. Deze bijzondere diversiteit maakt dan ook dat Bethelpark zo aantrekkelijk is voor verschillende doelgroepen. En om tegemoet te komen aan alle wensen van de verschillende doelgroepen biedt Bethelpark een uitgebreid en zeer gemengd woonprogramma. Het aanbod van in totaal 300 tot 350 energiezuinige woningen bestaat uit een mix van sociale huurwoningen, vrije sector huurwoningen en koopwoningen. Daarnaast is er de keuze tussen appartementen en eengezinswoningen. Voor beiden geldt dat ze zijn gebouwd in een groene, parkachtige omgeving die grenst aan een ecologische zone.

Het parkeren wordt onder een leefdek gerealiseerd. In de plint van de bebouwing aan het plein met het Reinier de Graaf ziekenhuis is ruimte voor kleine kantoren en voorzieningen.